Коханий м й

Коханий мій,невже не зрозумів,
Що все життя минуле, лиш омана?
Чи ти без мене досі не горів?
Чи я без тебе не була кохана?
Проходить все,якщо не берегти,
Якщо не цінувати кожну мить.
Якщо кохання ніжні пелюстки
Розтопче той,у кого не болить...
Бува чужий рідніший за свого,
Бува,що свій стає,як ворог лютий.
Буває просиш, молиш ти його,
А він мовчить,немов дитя надуте...
Усе в житті цім треба пережити
Розлуку ,розпач,зраду...і кохання.
У мене все було. Та хочеться вернути
Лише його...І щоб було останнє!

(с)Тетяна Шевцова 01.10.2013.


Рецензии
Есть люди с особым даром - чувствовать глубже других. Очень понравились Ваши стихи.

Тома Тихая   07.02.2014 22:52     Заявить о нарушении
Спасибо большое,мне приятны Ваши слова))))

Елисавета Град   08.02.2014 00:51   Заявить о нарушении