Летила зоря

Летіла зоря,
Опустилася...
Значить немовля
Народилося...
Коли зорепад
З неба падає,
Значить мам і тат
Доля радує!
Летіла зоря
Посміхалася,
Що вона хлоп"яті
Дісталася!
Летіла зоря
Та й молилася,
Що мале дівча
Народилося!
Ясні зореньки
Прислав Боженька,
Чисті душеньки
Світу в ноженьки,
Щоб вони росли
Та повчалися
І свого Отця
Не цуралися!

(с)Тетяна Шевцова 05.10.2013.


Рецензии