Ходи сюди!

А ти стоїш на березі в мовчанні,
На березі з"єднання двох світів.
Кричала вже ,що я твоя остання
Та ти, мабуть,мене не зрозумів...

Не стій,ходи сюди,я твоя доля!
Застигла одинока сирота...
Благаю я ,відчуй мою неволю,
Чи мушу бути на весь вік свята?

(с)Тетяна Шевцова 14.10.2013.


Рецензии