Заснiженi вершини

Р.Коляда, п’єса для фортепіано,
 Будинок Актора, Київ

Засніжені вершини
І хмари в синім Небі,
Відкриті навстіж сіни
І білий-білий лебідь. –

Свобода незрівняна,
Чи прагнення до Волі –
Усе знайоме здавна
Крізь темінь і сваволю.

Усміхнена дитина,
В росі умитий ранок,
З дощем рясним хмарини
І Радість – на сніданок. –

Єднань сліпуче Світло,
Яскравість – в кожній миті,
Життя вкладає звично
Любов в роки прожиті.

22.11.2013


Рецензии
замечательно, Катенька)))
здравствуйте))

Хелена Фисои   27.11.2013 01:24     Заявить о нарушении
Благодарю, Хелена!
Особая благодарность - за обращение!
Всего Вам самого Светлого и Улыбчивого!

Катерина Жебровська   27.11.2013 11:08   Заявить о нарушении