Кучерявляться пальцi на клавiшах

Р.Коляда, п’єса для фортепіано,
 Будинок Актора, Київ

Кучерявляться пальці на клавішах,
Розлітаються бризками ноти –
Наче стрілами Ангели граються,
Поціляючи в людський супротив.

Відкривається Небо і сипляться –
Звуки, образи, барви, мотиви,
Зачаровано сниться і мріється,
Все, що мислиться – дійсне, можливе.

І Земля долучається Музики,
Долучаються Люди Любові –
Ніжність, Радість і Спокій озвучити
Кличуть Ангели. Стріли готові.

22.11.2013


Рецензии