За плечима твоiми Ангел

Р.Коляда, «Погляд у Небо (Пульс)»,
п’єса для фортепіано, Будинок Актора, Київ


За плечима твоїми – Ангел,
У руках твоїх – Чиста Сила,
Со-Творіння карбує в пам'ять
Все, чим Вічність тебе наділила.

Глибина у твоїх Творіннях,
Неосяжність – в твоїх Глибинах,
Зовсім поруч Світле Прозріння,
Воля Долею простелилась.

Розкривайся до Неба й Світу,
То – твоя лише Чаша й Сила.
Одкровення Високе Світла –
Розправляє Любові крила.

22.11.2013


Рецензии