М й чолов к

Мій чоловік до мене звик
Він знає кожну мою прихоть
Разом проснулись ми
ріщили,що сьогодні будемо робить
Того мій чоловік до мене звик.
Сього каже чоловік ми будемо сапать
Нущо ж погоджуюся я з тобою
І роблю все наоборот

мабуть я схожу в місто
потрібно фотографії забрать
І каже моя мама
Хороший в мене зять


Рецензии
Нехай вин сапае, а тi
С каморi сало принеси
Пiставь горiлку и еду,
Щоб вин кохав тебе одну!

Михаил Людвик   27.11.2013 11:12     Заявить о нарушении