Гора на укр

Чомусь ти дерлася на гору,
Тебе манила висота,
Ти стрімко йшла лише угору,
І підкорилася гора.

Сидиш тепер ти на вершині,
Тож вгамуватися пора,
Та зрозуміла лише нині,
Що то була не та гора.


Рецензии