Ст на на укр

Моя стіна переді мною,
Мій ліміт, моя межа.
Я намагаюсь подолати,
Це означає – я жива!

Нехай упершись в стіну лобом,
Нехай її не обійти,
Але живу лише допоки
Стежину пробую знайти.


Без кінця поневіряння
У спробах істину знайти,
І хай нема кінця, ні краю,
Я буду вздовж стіни іти.


Рецензии