нове

пишу я вперше тОбі, моя мила.
для тої, слова чиї на небесах,
чия любов відверта і ранима,
в чиїх думках весь час читаю страх.

душа чия летить, як має крила,
а очі ті котячі, наче жар.
чиї вуста холодні, як та брила,
і серце світить полум'ям Стожар.

волоссям ніч колише, як той вітер.
повіки падають все нижче до землі.
чийсь теплий одягни зимою світер,
і притулись пліч-о-пліч ти мені.


Рецензии