Листочок

О, час!
Яким жорстоким ти буваєш,
Коли від гілля відриваєш
                …листочок
Який прожив своє життя,
Та й полетів у забуття
                …листочок
Кому коли зайде зоря,
Прошепче вітер - вже пора,
                …листочок
І затріпоче, і заплаче,
І заспокоїться вже наче
                …листочок
Весна буя, весна  дзвенить
Проснеться дерево в цю мить,
                …листочок
Тихенько з’явиться на світ
І так багато уже літ…
                …листочок…

2005


Рецензии