Nu mai e ca alta data... на румынском языке

Nu mai e ca alta data,
Totul,totul sa sfarsit,
De ce oare-ai lasat prada,
Tot ce-n viata ne-a unit.

   Ti-ai dorit o viata dulce,
   Linistita, de succes,
   Dar cu ochii fara luciu,
   Esti atunci cand te-ntalnesc.

Nu te mai numesc iubita,
Nu mai esti icoana mea,
Te prefaci ca esti grabita,
Cand m-arat in fata ta.

   Esti atata de straina,
   Si raceala mainii tale,
   Nu mai poarta nici o vina,
   Totul sa sfarsit...mi-e jale.


 (Anton Barbu) 1975-07.05.2008


Рецензии