Nici capul nu mi-l pierd... на румынском языке

Nici capul nu mi-l pierd, dar tot ma chinui,
Tin minte tot,dar sa te vad nu ma grabesc,
Si a tradarii se mai scurge-ncet veninul,
Si sa pierdut fara de urma "TE IUBESC".

Amara-i viata solitara,dar nu cer ajutor,
Ma tem de buzele si ochii tai,
Nu ma grabesc,sunt inca rabdator,
Si doar tristetea locuiesre-n ochii mei.

De m-ai chema,ma v-oi feri in indoiala...
De parca moartea n-am dorit-o,n-am chemat-o,
De parca nu ma fugarea cea patima fatala,
Prin gura lumii,spre pustietatea neagra...

Si cum sa uit gresala mea mortala,
Nevinovat fiind,la infinit sunt vinovat,
Iubita mea,de-ai fi stiut ce arta-amara,
E a distruge tot, ce inima a inaltat?..

(Anton Barbu) a.06.07.2006


Рецензии