Ти стрибнеш я стрибну

Ти стрибнеш і я стибну, пам'ятаєш?
Повторю тобі я ще не раз оці слова.
Я руки твоєї не пущу, ти ж це знаєш.
Від кохання вже палає голова.

Не відпускай мене, прошу.
Адже без тебе я зможу більше,
адже триматися за тебе, певно, мушу,
адже з тобою буде, певно, мені ліпше.

Я за тобою будь-куди, коханий,
я за тобою і з тобою буду завжди.
І мій стрибок буде для нас останнім,
моя рука залишиться твоєю назавжди.

Наша історія стане на стільки давньою,
що згадуватимуть ще мільйони літ.
Вона стане на стільки славною,
хоча й пройде через немало бід.

Кохатиму, кохала і кохаю
і впевнена, що вірний ти взаємно.
Я дуже рідко тебе, милий, обіймаю,
та кожен раз, як вперше... так приємно.


Рецензии