Ти

Ти- чорно-біле відбиття,
Слід смутку на моїх очах,
В душі куточок забуття,
Ти – мій тріумф і ти - мій крах!

Ти є нічого і ти – все,
Ти – центр надуманого світу,
В рабу перетворив мене,
Але  ти – звільнення від гніту.


Рецензии