Кохання

Я так кохаю нібия в раю Теперраненько я встаюГотую з радістю обііід І гадаю так буде до ста літ Не знаю скільки проживу Але гадающо любов свою я віддаю Віддала дітям половину В оцю прекрасну днину Свою я другу половину віддам тобі коханий і жаданий мій Ти сонечко моє яке ранесенько встає Ти зігрів мене своїм теплом Живу в тебе під крилом Наче дитятко -курчатко маленьке Нам хороше у двох мені з тобою живу без болю без тривог Ти для мене неначе Бог!!!


Рецензии