Лебедине крило

Як же солодко вдвох, нам з тобою було.                І як гіко тепер, сил немає терпіти.                А кохання моє лебидиним крилом                Розмахнулось-не може злетіти.
                Моя рідна, без тебе не жити мені.                Не піднятись безкрілому в небо                І тамуючи біль підганяю я дні,                Щоб скоріш повернутись до тебе.
                Бо такої як ти більш- немає ніде                Заклинаю, молю чуєш мила?                Збережи, не порань, я благаю тебе,                Лебединої вірності крила...


Рецензии