Укра на

Вітер у полі гуляє,
Сонце до долу склоняє,
Річка тече синенька,
Плаче іва над ней молоденька,
Терен цвіте у лузі,
Дівчина тихо співає,
Країну свою прославляє,
Бо Україна у нас єдина,
Єдина у нас Україна,
С синім Дніпром і жовтим полем,
С калиною біля хати,
Де живуть мої мама та тато,
І черешня цвіте у долині,
А веселка встає в полонині,
І гори високі і море широке,
У гаю соловейко співає,
Цьохкає він про любов і надію
І про віру в свою Україну.


Рецензии