Любов

Милуюся тобою з рання,
Цілую заплющині очі,
Говорю що в мене едина,
Бо носиш мою ти дитину.
Ти гарна така наче квітка,
Крізь сон усміхаєшся мило,
Ти в мене на світі єдина,
Ти зірка далека,ти квітка земна,
Ти не ангел та ти моя,
Ти моя любов неземна,
Хай не ангел та знаю я,
Ти зі мною крізь небо та зорі
І щоб не спіткало,щоб не було
Кохаєш мене всеодно.
Плітки і заздрість бувають часто,
Та ми с тобою пройшли їх разом,
Ми будем завжди с тобою рідні,
Не хай с тобою ми дуже різні.


Рецензии