То всього лише... укр

То всього лише вірш
Згіркла, змучена крапля душі
То не більше як скрикнути
Перш ніж пірнаєш у тишу
Може, зараз не спиш
Може, кілька рядків напиши
Тих, аж надто проникливих
Плутаних, спраглих, невтішних

То всього лише ти
Тихий зойк опівнічних ридань
Перш ніж падають в прірву ночей
Обважнілі повіки
То палають мости
Сотень тисяч трагічних кохань
То лиш мить, що і досі пече
А здавалось - навіки...


Рецензии