Наснись мен...

Наснись мені
Цієї ночі,
З'явись вві сні
І будь пророчим.
Стань, як повітря
У легенях,
Як подих вітру
У пустелях.
Керуй ти мною
І спрямовуй,
Поринь у мене
З головою.
Нема тебе -
Ми будем цілим,
Нема мене -
Нас запалили.
Чекай на миті
І секунди,
Що так відверті
І розкуті.
Не ображай...
бо я не сильна,
То все є маска
І зусилля.
Стань кам'яною
Ти стіною,
І я навіки
За тобою.
Дивись на мене
І розтану,
І вже любить
Не перестану.
І ти є світлом,
І є тінню.
Ти став моїм -
Я тобі вірю.
І ти читай
Моє зізнання...
це все тобі,
Моє кохання!


Рецензии