Навшпинечки, дрiбнесенькими кроками

Р.Коляда, «Вечір перед зустріччю»,
п’єса для фортепіано, Будинок Актора, Київ


Навшпинечки, дрібнесенькими кроками
Підходить Ніжність і… звучить Краса,
Співає Небо нотами високими,
Мелодія Душі – не голосна.

У Музику тихесенько-тихесенько
Вплітаються Надія, Чистота.
Ніч прикрашає Зорями і Місяцем
Ту Зустріч, що готують Небеса.

22.11.2013


Рецензии