Вiбрацii, як дотики до серця

Р.Коляда, «Високо-високо над морем
 (Осінь Космосу)», п’єса для фортепіано,
Будинок Актора, Київ


Вібрації, як дотики до серця,
Як хвилі у Безмежнім Океані.
Адажіо, токата, п’єса, скерцо –
Озвучують Любові чисті грані.

Є відчуття, як краплі оксамиту,
Відігрівають і лікують Душі.
Є Музика, що через Силу Світу,
Любові й Світлу поклонитись змусить.

22.11.2013


Рецензии