Feelings

У серці біль відчувається,
Інколи його перемагає сміх.
Зі злістю доброта змагається,
Жаль в куточку десь притих.
Загляда,буває,спокій,
Поруч з жалем спить надія.
А поки не чутно кроків,
якими приходить мрія...
Різкими поштовхами крові
Сум рухається повільно тілом.
Гострота у кожному слові
Перше місце посіла.


Рецензии