O, cat de mult... романс на румынском языке

De-atatea ori am asteptat,
Sa vii,sa-mi darui gura ta,
Sa ratacim intr-un pacat,
Dar n-ai venit iubita mea.

E lunga si pustie noaptea,
Si-a adormit in ea speranta,
Mai parasit iubita mea,
Si fara rost mi-e viata.

Abia tresare geana zilei,
Si moare-ncet tacerеa,
Grabeste-te,trezeste-mi firea,
Si adu-mi invierea.

O,cat de mult te-am asteptat,
Sa ma aduci la viata,
Azi ai venit iubita mea,
Dar nu e nici speranta...

 (Anton Barbu) а.30.08.2000


Рецензии