Ти e у мене

Ти є у мене, день найголовніший,
Все інше – не важливе, мов міраж.
Читаю сни по черзі, чую в тиші
За краєм неба дзвін зірковий наш.

Я впевнений, що ти – моє майбутнє
І хай там як в душі, ти десь в мені.
Привносиш радість у нікчемні будні,
Даєш запал в прийдешні вихідні.

Ти є у мене, хай мовчать повчальні,
Безглузді витівки жалких почвар.
Слабкі вони, нечутні в хорі дальнім,
Вже й обрис їх згубився поміж хмар.

Я знову, як колись, вберу безмежність,
А в грудях серце ритмом стукотить:
Ти є у мене, мовби снів залежність,
Вплету у долю цю бажану мить.

10:04, 12.11.2013 рік.

Зображення: http://www.psychologos.ru/articles/view/vnutrennyaya_dusha


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.