Вiч-на-вiч

По крупиночці зберу
Все, що розгубила.
Тільки нащо, не збагну,
Почуттям вітрила.

Сивина журбу снує,
Розпачу тенета.
Жайвір в серці, знаю, є –
Сил нема для злету.

Сподівання відпливуть
Сяєвом прозріння,
В почуттях своїх знайду
Втрачене видіння…

Погляд милого зорить,
Жевріє кохання.
Тобі, мабуть, теж болить?
Ти живеш чеканням.

Ми з тобою віч-на-віч.
Що ж я наробила?
Поміняла день на ніч,
Я ж тебе любила!

Знов троянда зацвіла,
Чом така колюча?
Чом любов не зберегла?
Спомин серце мучить.

2006


Рецензии