Оч Тигра

Щасливі очі та не в тигра, а у людине,  що стоїть
бо бачить очі того тигра та, і життя його в руках
її лежить.

А тигр мудрий благородний, стоїть за деревом в траві
і синье небо білі хмари, і тихі подихи важкі,
немає радості у тигра, бо сам жеве у цім краю, і
леше веселі теплі мрії зігріли серце хижаку.

А все було не так як сталось, колись ходив
він тут не сам. І кожен день і в час той самий,
коли немає хмар на висоті, чекає він своє
кохання і мріє знов його знайти.

Та світ жорстокий яце знаю, і плавно тисну на курок
а подих тигра замовкає, а очі, дивляться мов знов
життя своє він проживає, і вже знайшов свою любов.


Рецензии