Творча сутнiсть

Я завжди хотіла мати творчу сутність.
Щоб прокидатися рано й тинятися містом,
Чи по будинку в одному лиш спідньом,
Наповнити день потрібним нам змістом.

Я завжди хотіла влучно писати,
Щоб правильним словом прямісінько в серце,
Щоб, ось, написала листа,
І десь поруч відкрилась ще одна дверця.

Я завжди хотіла мати назву митця,
Щоб видати книгу і її підписати:
"З любов'ю, від Л.А."
І вірити в те, що слова зачіпають,
Або ж бодай змінять вираз лиця.

Я завжди хотіла мати творчу сутність.
Або ж мати повну її відсутність.


Рецензии
Українська мова звучить чудово...))) Щодо створення вірша...то краще мати творчу сутність та прикрашати цим життя своє та оточуючих.

З найкращими побажаннями....

Екатерина Ковальчук 2   10.12.2013 18:57     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.