Навпiл

Ти був… Ти є… Ти будеш. Крапка.
Чи не найкраща в житті згадка…
Навпіл розрізана печаль,
Навпіл розтерзаний кришталь
Ще не забутого кохання…
Навпіл розірване прощання…
Життя – як сон, як день один.
В різних човнах… Та спільний плин.

2006


Рецензии