Хинна ашархо

Новрбенаькъан Руслана хетадеш...

Сох сийрда седкъа ма хеталба вIалла,
Ма хеталва сох сел сонта саг.
Са денош лийнад увттош кхаьлла,
Наьха аьлдит хьежаш кlоарга баг.

Гlермане, 22. Лаичилла бетта 2013 шу


Рецензии