Притискаю мiцно губи

Притискаю міцно губи –
Насолоджуюся. Кава…
За вікном блищать калюжі,
Парасольки. Дощ. Уява…

Кава-смак і кава-запах –
Відчуття гіркого Раю.
Вечір у промоклих шатах.
Спокій, затишок вдихаю…

Над-звичайність… Над-приємність…
Тиха музика і свічка,
І мовчання, і взаємність,
І усміхненість, як звичка…

22.11.2013


Рецензии