Наш ЖырыНовСКый приДумаЛь такоЕ!..

Го, ты усеРисьСИК азьНый тут гонь ек!

Мы тут з ЗинОвКин да з БелКин всех Оль, гий,
Прамо загналы ужэ ажны в ольхы й Ж!
Шо вытэ гондэ, Боньдищи, робытэ?
Биттэ шонир, на лавКУ Ш штрахНогСкых!

Шэно звычэралы пранцы ж тут онь ек,
А на талерцы вжэ с 40 ракСБойНик С.
Натэ, мол, тое, шо вы шэ в срачовы
Да на наш сайТинг укРакЛик за вчора Ж.

Гота марковка завСим праМА Ж нова Ж.
А ты хаТэли сце й, мо, взяты й мольКА Б?
Го! Да на Опиры Пир в Васи зь зном еКСь:
Што Вы патейРаль тут во, братиц ВолКав? Так шо га-га да а-а да всим саХХар.
Мы ш вмеЕм польсВальТыльсь жыдкымы брандМейРык.

Тута ОО стилькы, шо ты найдёшь Мир
ПраМА Ш аш в серцы Европы свавОльНаль К.
И пагаСили усих Бриль ВальСильЛиль. И но е ссыльКИ ЗЬ на Кись некых милЛых.


Рецензии