Життя таке м нливе

Життя таке мінливе,
А мить така швидка.
Осіння тепла злива
Твої сліди змива.

Поки є час радіти
Кохай,співай,живи.
Свої думки,мов квіти
Для світу бережи.

Танцюй,відкинь проблеми,
Лети,не бійся впасти.
Цей світ - складна дилема,
Відчуй його контрасти...


Рецензии