Супер пупер гумореска

такти
|
Новини
|
Оголошення
|
 





  >> ВХІД ДО КЛУБУ <<
e-mail
пароль
 анонімно
Увійти
забули пароль?
< реєстрaція >

Зараз на сайті - 63
 @Сон-трава@
 Al Panteliat
 Annuchka
 Bilo4ka158
 Black Lady
 Bogdanko
 Dead Soul
 F@niX
 Gocman
 Helen Birets (Изюмка)
 Ja_samota
 KAMEHHOE CEPДЦE
 Lina Bila
 Livera
 Mawka
 NNNP
 Nadya
 Nikita13
 Oeri
 Pyan
 Straniera
 Sudden Voice
 Vivo Per Lei
 Іріні Ельпіда
 Андрій ZNAV
 Андрій Безсовісний
 Владимир Зозуля
 Еллі
 Кароока
 Мінливо Байдужий
 Максим Жембровський
 Мандрівник
 Маргарита Шеверногая (Каменева)
 Микита Баян
 Микита В11
 Наталя Святокум
 Олена Бондар (Бондаренко)
 Патара Бачія
 Плискас Нина
 Пошук Віршів
 Предводительница команчей
 ПрофФесор
 Тетяна Луківська
 Тетяна Червонюк
 Траяна
 Юлия Гармаш
 Ярина Левицкая
 Яся Сингаєвська
 джмiль
 перлинка
 прихованих - 13 чол.

Пошук

автора за іменем
автора за містом
автора за ID
вірш за назвою
вірш за ID
Пошук


 
Google

Перевірка розміру
Перевірити



Зранку внук приїхав з міста у село до діда.
Був давно, то хату сплутав з обійстям сусіда.
Мали їхати батьки, та, певно,  іншим разом.
В них у місті, як завжди, проблеми вічно з часом.
Внук привіз вітання діду й подарунків трохи,
Обійшов хазяйство швидко: від курей до льохи.
Сад оглянув і город також ходив дивитись,
Потім вирішив і сам старому похвалитись.
- Ось машину гарну маю, майже нову, білу,
Ноутбук серйозний досить і "круту" мобілу.
Маю навіть навігатор - суперприлад, діду.
Він знайде усе, що треба, де я лиш не їду.
Всі шляхи й доріжки знає, вулиці й об'єкти.
Сам розкаже і покаже точно місце, де ти.
Там супутник "бачить" все. Звісно при потребі.
Бачте, техніка яка. І думати не треба.
Дід уважно хлопця слухав, дивувався дуже,
Врешті-решт махнув рукою і пішов байдуже.
Внук побрів кудись за хлів, пішов за огорожу:
- Де у вас тут туалет? Бо я знайти не можу.
Дід всміхнувся тихо в вуса, глянув на онука:
- Де у мене туалет? Знайти - нехитра штука.
Сам же кажеш, що не звик вже думати багато,
Хай знайде той "мудрий" ящик - СУПЕРНАВІГАТОР.


Рецензии