Лигала мехIа дицIулдар

Дергъубил муралике,
Лампле цIа лубкуй ана,
Бергъубил уркIилике,
ЦIа лабкувабар гьанна.

ХIакIувалра рурайри,
ХIу эш дуниялике,
Зая варес багьандан,
ЦIакьле ну эши хIяйке.

Дарман баргес урхIавруй,
Изализе урцулра.
Дигила цIа бахIяхъс,
Дармайке ну умцIулра,

Дирга барибил гъяйзе,
Цаб бухънира бурхуй,
Дигила цIа лабкува,
Лигала мехIа дицIуй.


Рецензии
Агь, ца г1ях1си назму леб. Х1ялалдиаб х1ед, гъабза.
Лук1ен, лук1ен, даргантира, дигайра ахъбирули ц1акь гъайли.)
Баркалла.
Х1урматличил А.А.

Аминат Абдурашидова   01.12.2013 23:53     Заявить о нарушении