ДикIдяхъиб нуша

Вай дия дигуй гъурдаш,
Барира хIатI хIайгуй,
Нуша дикIдяхъибила,
ГIядабле цаб хIал билтIуй.

Лебил гъай букIуй бехIта,
Тамягъи буцаб чува.
Дунъялике цIах бугьаб,
БуцIарил цIа лабкува.

Лебара дунъялике,
Нуша ана калъунил,
Цалис ца дигахъуле,
ГIядабле дикIбикибил.

Це бариша иш дунъя,
ХIу агор дия мякьла,
УркIила гъяйгъи дия,
Адамли балхIабала.


Рецензии