В твоiх очах...

В твоїх очах не має жалю
Та знову з подихом зими
Гостріше холод відчуваю
Та залишаюсь в самоті.

Нічого дивного не сталось –
Все як в дешевому кіно –
Твої бажання лиш цікавість
Мої ж – розлитеє вино!

Слова всього лиш струс повітря
А очі кажуть – я не той
Кому безмежно варто вірить –
Це гра така, це тільки роль!

Ми певно в світі всі актори,
Сценарій кожен пише свій –
Ти – про шаленеє кохання!
А я про світ – де ти лиш мій!


Рецензии