Наше щастя

А ми, дівчата, мріємо про щастя,
Щоб хтось при сварках втримав за зап'ястя,
Щоб цінував,щоб від душі кохав.
Боровся,а не просто так віддав.

А ми взаміну ніжністю віддячим
І нагодуєм супчиком гарячим.
Ми можем все для вас зробити,
А вам потрібно просто лиш любити!

29.05.13


Рецензии