Кохання вiд земного до небесного

Як доля дві дороги зв’яже,
Веселим стане хмурий день.
Ми на побачення в оазу
Із сірих вирвались пустель.

Затопить поцілунків повінь,
(У мріях визрівала, снах),
І нас у повені любові
Не розділить, не роз’єднать.

Уста і пальці не пускали,
Ще жменьку слів, ще каплю ласк!
Розлука чорними пісками
Лякала і ламала нас.

Прощатись час. Не порятує
Чаклунство світле ласки, слів.
І у розлуку – Каракуми*
Я зачарований ступив

О, як тебе не вистачає,
Скучають пальці і вуста,
І над пустелею Тянь-Шанем *
Бажання-сяйво вироста!
 
Каракуми* - чорні піски
Тянь-Шань* - небесні гори

2011


Рецензии
Навіть не віриться, що колись було таке! Жаль, що все минає...
Дуже гарний вірш!

Нила Волкова   28.11.2013 15:03     Заявить о нарушении
Будемо сподіватися на краще, небеса ж - вічні.

Игорь Герасименко Кременчугский   28.11.2013 15:08   Заявить о нарушении