Найважче розлюбити

Гіркою правдою полилися слова,
Мені так болісно усе це відчувати,
Чому я ще на світі? Чом жива?
Але нажаль тобі на все плювати.

Тебе за це так мало щоб пробачити,
Тебе за це так мало щоб убити
Тебе за це живцем похоронити,
Понад усе найважче розлюбити.


Рецензии