Трепетала в руках, трепетала

    

Трепетала в руках, трепетала…
Що  сягнула у прірву - не знала.
В поцілунках солодких купалось,
Лихо ж тихо, нечутно підкралось.

Дві каблучки… А потім зневага,
Де й поділась медова розвага.
Серце зойкнуло – пташка в неволі:
Не обійдеш своєї ти долі!

2005


Рецензии