Собачка Архип... 22. 11. 13. р. Б

У цієї собочки більше мізків,
Аніж у наших депутатів,
Треба собачці кісточку дати,
І тим хто, ідіот, по морді додати...

Собачко! Ти інтелігент,
А наш президент - політичний імпотент!
Як пояснити, цьому ослу від Бога!
Що у Європу, наша дорога...

Про собаку що зараз на #Майдані #Незалежності, відстоює право України, на Європейське майбутнє....


Рецензии