жовтий шлях

я сховався в бурштин і отерп
від безладдя і безуму митей
тільки жовте трапляється в світі
навіть неба задумливий склеп
несподівано видався гливим
вітер тягне в солом’яний степ
золотавим присипаний пилом
я вдивляюсь в янтарну імлу
у жовтаву скоринку задуми
у вологу вощану пітьму
де свіча догоряє без суму

14.11.13


Рецензии