РЫЖЫ КОНЬ

Ой,ды ехаў на кані казак у станіцу.
Па дарозе прыхваціў ён жа маладзіцу!
Мой ты рыжы любы конь,дай вады напіцца,
Як даедзем мы туды,дзе цячэ крыніца.
Ой,ты коню–конік мой,там няма вадзіцы,      
Перасохла ўся яна  ды у той крыніцы.               
Як даехаў на кані казак з  маладзіцай?!
Гэта ж конік вараны адшукаў станіцу!


Рецензии