Сумерки

Холодає... Вже поле чорніє,
Під стрихом церкви голуби мокрі,
Моє серце чомусь не радіє,
І душа восени знов промокла.

А крізь хмари на небі вже зірки,
Холоди мені дивляться в очі,
І я бачу крізь вікна сузір,я,
І твій мариться образ дівочий.

Тіні сірі в куту ворухнулися,
Тьмяно лампа горить у кімнаті,
Вечоріє, і серце здригнулося,
І почулось далеке прокляття.

Сон змикає поволі вже очі,
Та все віриться, щастя прибуде,
Бачу знов твої очі дівочі,
І коли ми удвох разом будемо.

Я на крилах до тебе з,явлюся,
Нехай сонце у травні нам сяє,
Вечоріє... А я все дивлюся,
Як на небі та зірочка тане.


Рецензии
Це осінь навіває, милий
Рядки смуток і печаль у душі
Все пройде, повір, коханий
Посміхнися, пора вже!

Альфира Зайнутдинова   21.11.2013 05:54     Заявить о нарушении
Альфірочка!!! Щиро дякую! Я вже посмихаюся!

Франц Юзер   21.11.2013 06:00   Заявить о нарушении
От і славно, дорогий! Такий ти мені подобаєшся ще більше

Альфира Зайнутдинова   21.11.2013 06:02   Заявить о нарушении