Я бачу хвил

 Я бачу хвилі синье небо я бачу те, що людям треба.
Любов без заздрості, без болі, а хвилі ці такі прозорі.

Вони бють, і заберають життя моє вони тримають
і небо синье без хмаринки, дивлюсь старі я фото знімки.

На них себе не памятаю коли я зник, вже сам не знаю
один у світі я живу, важкі думки в собі несу.
І де залишусь я не знаю а хвилі тихо заберають.


Рецензии