здатен на все

пів життя в опозиції
проти чого ти?
проти всього?
вдягай чоботи
і побійся бога
помолися
і чекай на благословіння
чек-аєш навіть за покер-ним столом
остання фаза примирення,
побійся, що дещо зміниться
і що сам ти здатний на зміни.
ми кожен - автор,
кожен здатен на творіння.
та треба вчасно осмілитись на "живіння",
так точно, - власне,
бо виживання, того не варте
й не стане сили.
це все насправді.
хто допоможе?
"побійся бога"
себе б просили,
бо він втомився
затулить вуха, закриє очі.

єдина правда -
ти здатен на все,
чого справді хочеш.


Рецензии