сон

Він був героєм з моєї казки.
Не одіваючи егоїста маски.
Ми блукали чужим містом.
Вітер зв’язав наші руки  намистом.
 Ми впивались п’янким ароматом осені.
Ти ніжними руками,пестив моє волосся.
Ми у місто чуже запрошені.
Там між нами усе, й відбулося.
Ти не зводив з мене очей.
Я тулилась до твоїх сильних грудей.
Наші губи згубились у поцілунку.
Ми ніколи не забудемо того цілунку.
Загубившись у просторі міста старого.
Ми довго шукали  дорогу додому.


Рецензии