Сумно. укр. рус

Я, залишаю, свої думки у вчорашній імлі, 
Бо Мені, зовсім не хочеться, літати, на мітлі. 
Хоча у розбитому серці засохли, останні, квіти весни, 
Але мене, вже не тягне, у кольорові твої сни.

Хоч, Твій важкий подих і невимовна печаль,
Знову розказали мені, про твій жаль, 
Але я, промовчала, про всі свої образи, 
Тай, не стала сипати сіль, на твої рани. 

Але прокричавши у безодню, від нестерпного болю,
Я, зібралась, на нову стежину, шукати свою долю,
Втративши всі свої заощадження й численні надії,
Я чхати хотіла, на твоє кохання й веселкові мрії.:-) 

Тож, якщо зараз сум огортає, твоє, серце, 
Знай, мені, від того, стає жити, легше, 
Нарешті, я звільнюся, від твого ярма, 
І відчую, що таке щасливе й мирне життя!

На рус.
Я, оставляю, свои мнения в вчерашней мгле, 
И Мне, вовсе не хочется, летать, на метле. 
Потому что в разбитом сердце засохли, последние, цветы весны, 
И, меня, уже не тянет, в цветные твои сны.

Твое тяжелое дыхание и неописуемая печаль,
Опять рассказали мне, о твоем сожалении, 
Но я, промолчала, обо всех своих обидах, 
Тай, не стала сыпать соль, на твои раны. 

Но прокричав в бездну, от нестерпимой боли,
Я, собралась, на новую стежину, искать свою судьбу,
Потеряв все свои деньгы и многочисленные надежды,
Я чихать хотела, на твою любовь и радужные мечты. :-) 

Если в настоящий момент грусть окутывает, твое, сердце, 
Знай, мне, от того, становится жить, легче, 
Наконец, я освобожусь, от твоего ига, 
И почувствую, что такое счастливая и мирная жизнь!


Рецензии